HTML

Esélyt a Mikulásnak!

Szórakoztató és figyelemfelkető fogyatékosügyi fesztivál december 1-8. között az Ability Park szervezésében.

Virgácsszámláló

Kontakt

Ability Park: ability.park at gmail dot com
ZZZZZ: zeusz at freemail dot hu

Friss topikok

  • Meiklokje: itt olvashatsz siketes élményekről:): www.hallogatom.blog.hu (2009.01.07. 13:29) Üdvözlet!
  • bng: Pató Pál úr újévi üzenete: emberitisztesseg.blog.hu/2008/12/30/pato_pal_ur_ujevi_uzenete (2008.12.31. 18:30) Pató Pál never dies!
  • megértés: milyen volt, nagyon sajnálom, hogy most vettem, észr ecsak... (2008.12.09. 21:53) Fesztivál program
  • rpopele: Na Hali! Ja télleg jóvót! de kéretik nem elfelejteni, hogy maga a pult akadálymentes vót, ugye? s... (2008.12.07. 22:11) Siketes kultúra az Instantban
  • ziher: Igen ez sajnos ez a helyzet! a TB nemkönyiti hanem neheziti az amúgyis nehéz életünket a bürokráci... (2008.12.05. 07:35) Mire jó egy kerekesszék?

Linkblog

Esélyt a Mikulásnak - fesztivál Jaksity György fővédnökségével

2008.11.25. 16:03 eselytamikulasnak

Esélyt a Mikulásnak! címmel figyelemfelektő fogyatékos ügyi kulturális fesztivált és Mikulás-ackiót szervez  az Ability Park!

Fővédnök: Jaksity György, a Concorde Zrt. vezérigazgatója

Időpont: 2008. december 1-8.

Helyszínek: Ability Park, AKKU, Instant, Bárka Színház

Egyedülálló fogyatékos-ügyi fesztivált és figyelemfelkeltő köztéri Mikulás-akciót szervez december elején az Ability Park. A fesztivál kulturális és családi programokkal hívja fel a figyelmet a fogyatékos személyek foglalkoztatásának jelentőségére. A rendezvénysorozat kiemelt célja, hogy bemutassa az önálló értéket teremtő fogyatékos művészeket és művészeti csoportokat és népszerűsítse az Esély Foglalkoztatási Szövetség és tagszervezeteinek szakmai munkáját.

A fesztivál kiemelkedő eleme az a köztéri Mikulás-akció, amelynek során kerekes-székes, vak és siket Mikulások egyetemista krampuszok társaságában járják a belváros köztereit és az állami, valamint az üzleti szféra közszolgáltatást nyújtó intézményeit. Az akció során megjutalmazzák az esélyegyenlőségi törvényt betartó és a fogyatékos személyek integrációját segítő intézményeket, a jogszabályokat be nem tartó szervezetek számára pedig figyelmeztető virgácsokat és a jogkövető magatartást elősegítő információkat osztanak ki.

Együttműködő szervezetek: Bárka Alapítvány, Beszélő Kezek Kulturális Egyesület, Ergo Sum, Demokratikus Ifjúságért Alapítvány, Esőemberekért Egyesület, ÉFOÉSZ, Fogd a Kezem Alapítvány, Hallatlan Alapítvány, Kézenfogva Alapítvány, Mécses Szolgáló Közösség Egyesülete, Szimbiózis a Harmonikus Együtt-létért Alapítvány

Támogatók: Karaokest, Mindora Kft.

Kiemelt médiatámogató: Tilos Rádió

Megrendelő: Motiváció Alapítvány

 


 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eselytamikulasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr43787971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.