HTML

Esélyt a Mikulásnak!

Szórakoztató és figyelemfelkető fogyatékosügyi fesztivál december 1-8. között az Ability Park szervezésében.

Virgácsszámláló

Kontakt

Ability Park: ability.park at gmail dot com
ZZZZZ: zeusz at freemail dot hu

Friss topikok

  • Meiklokje: itt olvashatsz siketes élményekről:): www.hallogatom.blog.hu (2009.01.07. 13:29) Üdvözlet!
  • bng: Pató Pál úr újévi üzenete: emberitisztesseg.blog.hu/2008/12/30/pato_pal_ur_ujevi_uzenete (2008.12.31. 18:30) Pató Pál never dies!
  • megértés: milyen volt, nagyon sajnálom, hogy most vettem, észr ecsak... (2008.12.09. 21:53) Fesztivál program
  • rpopele: Na Hali! Ja télleg jóvót! de kéretik nem elfelejteni, hogy maga a pult akadálymentes vót, ugye? s... (2008.12.07. 22:11) Siketes kultúra az Instantban
  • ziher: Igen ez sajnos ez a helyzet! a TB nemkönyiti hanem neheziti az amúgyis nehéz életünket a bürokráci... (2008.12.05. 07:35) Mire jó egy kerekesszék?

Linkblog

Virgácsszámláló?

2008.12.03. 08:02 ZZZZZ

Itt oldalt látunk egy nagy virgácsot. Ugye? Ugye. Na ez meg mi és mi a francot keres itt - érdezhetik teljes joggal. Ez, kéremszépen egy indikátor. Index, ha tetszik. Azt mutatja, hogy hány rossz "gyerekkel" találkozik a Mikulás (és a kommandója) a városban. Mert a Mikulás ellenőriz, felmér, aztán jutalmaz vagy büntet.

Mint egy korábbi posztban már említettem volt, a kommandó azt nézi, hogy egy adott intézmény/szolgáltató/bolt mennyire akadálymentes. Ha igen, akkor ajándékot kap az adott intézet képviselője, ha meg nem, akkor bezony virgács jár. (Amúgy tudják, mennyire nehéz virgácsképet találni a neten? Alig lehet miből válogatni!) Hát, a kiosztott virgácsokat számolgatjuk össze itt oldalt. Jelenleg nyolcnál tartunk. Ebből kettőt tegnap osztottunk ki, hatot meg ma.

És még nincs vége, egyáltalán nincs. És kézeljed el, Tibi, Te is megmondhatod! De meg ám! Szal most igen. Mondd is meg! Merre mennyünk? Melyik belvárosi étterembe, templomba, irodaházba, bankba, boltba és kisállatkereskedésbe menjünk, ha épp jutalmazni vagy büntetni akarunk? Kommentelj, kérlek.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eselytamikulasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr13800337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

memberjoe 2008.12.04. 11:29:21

Én egy 31 éves mozgássérült vagyok. Vannak jó és rossz tapasztalataim is. Egy kis településen lakom, ahol szerencsére nagy hangsúlyt helyeznek az akadálymentesítésre: akadálymentes a posta, az önkormányzati hivatal, az okmányiroda (ez minden szempontból az), az orvosi rendelők, az oktatási intézmények. Ez az elmúlt 3-5 év eredménye.

A napokban jártam a megyeközpont APEH hivatalában, ott is minden akadálymentes volt és nagyon segítőkészek voltak. Nagyon meglepődtem.

Viszont a főiskola, ahova jártam, az katasztrófa volt: akadálymentesítés 0, segítőkészség 0. Most új campust építenek oda, ott talán már figyelembe veszik az akadálymentesítés minden formáját.
süti beállítások módosítása